Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Keiharde optater

Blog van Harrie: Keiharde optater

5 aug 2017 - Door: Harrie Timmermans

Op mijn vakantieadres in Frankrijk keek ik afgelopen donderdagavond met veel landgenoten de halve finale van de voetbal dames. Terwijl de stemming om mij heen opperbest was, dwaalden mijn gedachten af naar de stand bij PSV die zich dramatisch ontwikkelde.

Alle negatieve superlatieven zijn op de uitschakeling van toepassing. Ik ga ze niet allemaal herhalen omdat dat voor ons te pijnlijk is als supporter. Maar het moet gezegd: het is een keiharde optater die de club groggy door de ring laat tollen. In plaats van een goede start om de wrange nasmaak van het vorige seizoen weg te spoelen, smaakte het voorgerecht van deze jaargang helemaal nergens naar.

En ondertussen horen we van de clubleiding dat de positie van de trainer niet ter discussie staat. Dat is natuurlijk maar ten dele waar. Immers, als dat gezegd wordt, is er meestal wat betreft resultaten van alles aan de hand. En ook onder supporters is er wel degelijk een levendige discussie gaande of het onder dit gesternte nog goed komt.

Alles zal op de korte termijn vallen of staan met klinkende resultaten om de kredietmeter weer positief te laten uitslaan. Want je kunt jezelf geen topclub blijven noemen als je wanprestaties iedere keer over je kant laat blijven gaan.

Laatst bijgewerkt : 5 aug 2017 - 9:05