Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Fiasco in Friesland

Blog van Harrie: Fiasco in Friesland

10 sep 2017 - Door: Harrie Timmermans

Voor de liefhebbers van lekker uitslapen was de reis naar Heerenveen een zware opgave. Onze bussen vertrokken om half negen, een vroegertje zo op de zondagmorgen. Zes bussen en een hele stoet auto's volgden de ploeg naar het hoge Noorden.

Ook de liefhebbers van een ploeg die vanaf de eerste minuut uitstraalt dat ze het gras uit de grond willen lopen om de drie punten te bevechten, kwamen bedrogen uit. Hoe is het toch mogelijk om zo aan een belangrijke wedstrijd te beginnen? Daardoor werd het een fiasco in Friesland.

DiscussiŽren of de rode kaart van Lozano terecht was? Niet doen, zou een veel te makkelijk excuus zijn. Je moet scheidsrechter Blom simpelweg niet de kans geven, want het verleden heeft uitgewezen dat deze man maar een heel klein gaatje nodig heeft om PSV in het pak te naaien.

De druk op de ploeg om zondag te winnen is groot. Groot is ook de druk die staat op het geloof van veel supporters op een goede afloop onder het huidige gesternte. Daarom moeten we zondag als een blok achter het team staan. Eendracht maakt macht!

Laatst bijgewerkt : 10 sep 2017 - 15:03