Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop Vitesse - PSV (29-10-2017)

Kaartverkoop Vitesse - PSV (29-10-2017)

25 sep 2017

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 29 oktober 2017, 12.30 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn 1.000 kaarten beschikbaar, 270 voor de autocombi en 730 voor de buscombi. Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 35 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op PSV.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 270 personen) start de verkoop donderdag 28 september om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 2 oktober om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 27 oktober om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijzen:
Autocombi € 11,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 21,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 31,00

Opmerkingen Gelredome:
Op de tribunes en promenades van het Gelredome geldt een rookverbod. Tevens geldt rondom het stadion een alcoholverbod.

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld op de parkeerplaats bij het bezoekersvak bij het Gelredome. Men dient hier verplicht te parkeren. Let op: omwisselen kan pas vanaf 11.30 uur. Bij het oprijden van het parkeerterrein van het Gelredome dient men dit omwisselbiljet te tonen en de rechter rijbaan aan te houden. Parkeren aan de Noordzijde bij het bezoekersvak bij ingang Q.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 09.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Oss (Ventweg bij de Mc Donalds, afslag 52 van de A59). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt geen Randstadbus voor deze wedstrijd.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 29 sep 2017 - 21:33