Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Hoe is het mogelijk!

Blog van Harrie: Hoe is het mogelijk!

15 okt 2017 - Door: Harrie Timmermans

In het begin van deze eeuw was ik een frequent bezoeker van thuiswedstrijden van VVV Venlo. Het bedrijf waar ik werkte had stoelen in de businessclub en op vrijdagavond nam ik vaak zakelijke gasten mee. Het was altijd gezellig en "nat".

Des te groter was de verbazing toen ik op het uitvak hoorde dat de boel was "droog gelegd". Geen bier. Hoe is het mogelijk! Was dit weer zo'n betuttelende maatregel opgelegd door overbezorgde autoriteiten? Ik voelde mijn inwendige temperatuur stijgen, en het was al zo warm.

Niks van dat alles. Het bleek een doodgewone fout te zijn. Door gebrek aan interne communicatie was de zaak niet bevoorraad. Kan gebeuren. Onze gastheren zaten er zelf ook mee in de maag. Daarom voorzagen ze iedereen die wilde na de wedstrijd van een gratis snack. Goeie geste.

Mijn humeur was inmiddels opgeklaard. Even leek het spannend te worden toen VVV op voorsprong kwam. Het klasseverschil was echter veel te groot, zeker toen PSV in overtal kwam. Als de slordigheidjes en de momenten van verslapping er nou ook nog eens uit gaan, lonkt een blinkende schaal. Voor minder doen we het niet dit jaar.

Laatst bijgewerkt : 15 okt 2017 - 18:31