Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Sparta Rotterdam-PSV

Verkoopinformatie Sparta Rotterdam-PSV

16 jan 2018 - Door: 19

Sparta Rotterdam – PSV (10/02/2018)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 10 februari 2018, 19.45 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn 650 kaarten beschikbaar, 225 in combinatie met een autocombi en 425 in combinatie met een buscombi. Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Er komen voor deze wedstrijd twee voorrangsverkopen. Je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op https://tickets.psv.nl/nl/account/. De eerste verkoop is voor supporters die 43 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd. Voor deze groep ( /- 225 personen) start de verkoop donderdag 18 januari om 09.00 uur. De tweede verkoop is voor supporters die 24 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd. Voor deze groep ( /- 650 personen) start de verkoop maandag 22 januari om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop donderdag 25 januari om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 9 februari om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop vindt plaats via de webshop www.psv.nl/tickets. Je kunt voortaan op voorhand al andere personen toevoegen in je profiel waarvoor je wilt bestellen.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze, 'auto' of 'bus'
- Indien je voor 'bus' kiest, kies dan bij 'prijstype' jouw opstapplaats
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
- Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Prijs:
Autocombi € 23,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 25,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 35,00

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag tussen 18.15 uur en 18.45 uur te worden omgewisseld bij parkeerplaats "Sandelingen Oost" in Hendrik Ido Ambacht, gelegen aan afslag 23 van de A16. Legitimatie clubcard verplicht.
Het is niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd en na afloop het centrum van Rotterdam te bezoeken.

Opmerkingen busreis:
De bussen vertrekken om 17.00 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.

Er is een alternatief opstappunt in Gilze-Rijen (Parkeerplaats Molenheide tussen afslag 12 en 13 van de A58). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 16 jan 2018 - 11:41