Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop FC Bate Borisov - PSV (21/08/2018)

Kaartverkoop FC Bate Borisov - PSV (21/08/2018)

15 aug 2018

Competitie:
Play Off UEFA Champions League

Datum en aanvang:
Dinsdag 21 augustus 2018, 21.00 uur (lokale tijd)

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn uitsluitend kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. De verkoop start woensdag 15 augustus om 10.00 uur via www.psv.nl/tickets en eindigt vrijdag 17 augustus om 16.00 uur. Indien je de wedstrijd hebt bezocht, ontvang je na afloop van de wedstrijd 2 loyaliteitspunten.

Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten.

De verkoop vindt plaats via PSV.nl/tickets. Je kunt voortaan op voorhand al andere personen toevoegen in je profiel waarvoor je wilt bestellen. Zorg dat je over de pincode van deze persoon beschikt. De pincode is standaard '0000' tenzij gewijzigd.

Na de wedstrijd ontvang je 2 loyaliteitspunt indien je de wedstrijd daadwerkelijk bezocht hebt.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Eigen vervoer €10 euro

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselen vindt plaats in de speelstad. De exacte omwissellocatie en tijdstip worden maandag 20 augustus per mail gecommuniceerd.
Het omwisselen dient persoonlijk te gebeuren met het omwisselbiljet, de eigen persoonlijke PSV Club Card en een legitimatiebewijs. Al deze gegevens dienen overeen te komen.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 15 aug 2018 - 9:36