Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Niet goed, wel goed gevoel

Blog van Harrie: Niet goed, wel goed gevoel

19 aug 2018 - Door: Harrie Timmermans

Maar liefst zestien bussen vertrokken vanuit Eindhoven naar het Zuiden van Limburg. Een gevolg van de verplichte buscombi die we kregen opgelegd van de autoriteiten. Hou me ten goede, we vervoeren graag onze supporters maar eigenlijk zou iedereen zijn eigen wijze van vervoer moeten kunnen kiezen.

Zover zijn we nog niet in Nederland, helaas. En ook Fortuna beschikt niet over fatsoenlijke infrastructuur om bij het uitvak te parkeren. Een half verhard weiland zonder adequate omheining, je zou denken dat de zomer lang genoeg heeft geduurd om dat in orde te maken. Niet dus.

Dan de wedstrijd. Al snel kwam het bericht binnen dat de "VAR" defect was. Geen man overboord, zou je zeggen. Een beetje scheidsrechter kan best zonder. Maar ook hier was de aanname iets te optimistisch. En iets noordelijker in Venlo verdiende de scheidsrechter ook al geen punten. Of het moet zijn punten voor onze vrienden uit Amsterdam.

PSV speelde niet goed maar aan het einde van de dag telt alleen het resultaat. En de late goal van Dante Rigo zorgde wel voor een goed gevoel. En dat is belangrijk in de aanloop naar dinsdag.

Laatst bijgewerkt : 19 aug 2018 - 1:30