Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop PEC Zwolle - PSV (25-08-2018)

Kaartverkoop PEC Zwolle - PSV (25-08-2018)

23 aug 2018

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 25 augustus 2018, 20.45 uur

Verkoop:
Er zijn in totaal 500 kaarten beschikbaar. Na de wedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt indien je de wedstrijd daadwerkelijk bezocht hebt.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 25 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op www.psv.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 500 personen) start de verkoop maandag 30 juli om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop donderdag 2 augustus om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 24 augustus om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets
2. Klik naast de wedstrijd PEC Zwolle - PSV op 'voorrang gestart' of 'nu in de verkoop'
3. Kies de gewenste vervoerswijze, 'auto' of 'bus'
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op 'bestel'
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op 'bestelling afronden'. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
6. Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
7. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
8. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
9. Kies je gewenste betaalmethode en klik op 'betalen' en vervolg de procedure op de betaalpagina
10. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Autocombi € 12,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 22,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,00

Autocombi:
Het omwisselen vindt vanaf 19.30 uur plaats op het parkeerterrein van het bezoekersvak in Zwolle. De auto kan hier gratis worden geparkeerd op vertoon van het omwisselbiljet.
Als aanrijdroute geldt: A28 afslag 18 (Zwolle Zuid) – IJsselallee – na 5 km Oldeneelallee -Ceintuurbaan – Dokter van Heesweg – Dokterspad.
Men dient verplicht met de auto te reizen, het is niet toegestaan om met andere wijzen van (openbaar) vervoer te reizen. Het is niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd het centrum van Zwolle te bezoeken.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.30 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Arnhem (Parkeerterrein "de Waterberg", afslag 26 van de A12). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 24 aug 2018 - 15:01