Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop De Graafschap - PSV (10/11/2018)

Informatie kaartverkoop De Graafschap - PSV (10/11/2018)

8 okt 2018

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 10 november 2018, 19.45 uur

Verkoop:
Er zijn 550 kaarten beschikbaar; maximaal 400 voor de autocombi en 150 voor de buscombi. Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 29 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op www.psv.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 500 personen) start de verkoop donderdag 11 oktober om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 15 oktober om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk donderdag 8 november.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:

  1. Ga naar PSV.nl/tickets
  2. Klik naast de wedstrijd De Graafschap - PSV op 'voorrang gestart' of 'nu in de verkoop'
  3. Kies de gewenste vervoerswijze, 'auto' of 'bus'
  4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op 'bestel'
  5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op 'bestelling afronden'. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
  6. Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
  7. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
  8. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
  9. Kies je gewenste betaalmethode en klik op 'betalen' en vervolg de procedure op de betaalpagina
  10. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.
Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Autocombi € 12,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 22,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,00

Autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak. Het is niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd de gemeente Doetinchem te bezoeken, waaronder het centrum en (de omgeving van) Cafe Masselink. De auto kan worden geparkeerd in de omgeving van het stadion (adres: oude Terborgseweg). Legitimatie Club Card verplicht.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 16.45 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig. Er is een alternatief opstappunt in Arnhem (Parkeerterrein de Waterberg, afslag 26 van de A12). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.
Legitimatie Club Card verplicht.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 8 okt 2018 - 15:02