Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop FC Utrecht - PSV (10-02-2019)

Kaartverkoop FC Utrecht - PSV (10-02-2019)

16 jan 2019 - Door: Chris

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 10 februari 2019, 16.45 uur

Verkoop:
Er zijn 1200 kaarten beschikbaar, 300 voor de autocombi en de overige kaarten voor de buscombi. Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Er komen voor deze wedstrijd twee voorrangsverkopen. De eerste verkoop is voor supporters die 40 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je relatienummer op PSV.nl/ticketaccount). Voor deze groep ( /- 300 personen) start de verkoop donderdag 17 januari om 09.00 uur. De tweede verkoop is voor supporters die 18 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd. Voor deze groep ( /- 1100 personen) start de verkoop maandag 21 januari om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop donderdag 24 januari om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 8 februari om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:

  1. Ga naar PSV.nl/tickets
  2. Klik naast de wedstrijd FC Utrecht - PSV op ‘voorrang gestart’ of ‘nu in de verkoop’
  3. Kies de gewenste vervoerswijze, ‘auto’, ‘bus’ of ‘randstadbus’
  4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op ‘bestel’
  5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op ‘bestelling afronden’. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
  6. Indien je voor vervoerswijze ‘bus’ hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
  7. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
  8. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
  9. Kies je gewenste betaalmethode en klik op ‘betalen’ en vervolg de procedure op de betaalpagina
  10. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Autocombi € 12,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 22,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,00

Autocombi:
Het omwisselen vindt tussen 15.30 – 16.30 uur plaats bij parkeerplaats P-0 direct nabij het gastenvak. Je ontvangt na het boeken samen met je omwisselbiljet ook een parkeerkaart en routebeschrijving naar het vak.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 14.00 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig. Er is een alternatief opstappunt in Hedel (Parkeerterrein “de Lucht”, tussen afslag 17 en 18 van de A2). Tevens rijdt er vanuit Woerden de Randstadbus, deze vertrekt om 14.45 uur (P R NS Station, Houttuinlaan).

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 16 jan 2019 - 15:41