Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Het doek van de generaties

Het doek van de generaties

6 apr 2019

Het doek van de generaties

Het dragen van het middenstipdoek: een activiteit die dit seizoen regelmatig op de agenda van de Supportersvereniging PSV staat. Deze exclusiviteit staat de laatste drie thuiswedstrijden in het teken van generaties. Net als voor Bavaria, breekt er voor de Supportersvereniging ook een jubileumjaar aan. Waar de Brabantse familiebierbrouwer momenteel haar 300 jarig bestaan viert, bestaat de oudste Supportersvereniging van Nederland in augustus 2020 ook al 100 jaar. Ons eeuwfeest nadert…..

Generaties in het Philips Stadion 

Denk je aan generaties, dan denk je aan families. Vele gezinnen hebben door de jaren heen het stadion bezocht en zich achter de rood-witten geschaard. Vaak in goede tijden, maar ook in de slechte. De support was er altijd. Vaders en moeders die hun kinderen en kleinkinderen meenamen naar de plek die voor hun zo belangrijk is: Het Philips Stadion. De liefde voor PSV wordt er bij de meeste dus al op jonge leeftijd met de paplepel ingegoten. Daarom staat het dragen van het middenstipdoek nu ook in het teken van ‘’ generaties ‘’. Er is hier daarom ook een speciaal doek ontworpen dat dit thema uitstraalt! 

Op het veld staan met een familielid

Heb jij altijd al eens met je vader of moeder, kind of kleinkind voorafgaand aan een thuiswedstrijd, op het veld van het Philips Stadion willen staan? Dit is je kans maar let wel op: elke deelnemer moet ouder dan 18 jaar én fysiek sterk zijn!

De Supportersvereniging biedt, in samenwerking met Bavaria, per familie maximaal 3 supporters deze kans. Geef je voor donderdag 18 april op door een e-mail te sturen naar winnen@supver-psv.nl. Vermeld hierin jullie naam, lidnummer(s) en waarom we jullie samen uitgekozen moeten worden voor deze activiteit. Minimaal 1 persoon dient lid te zijn van de Supportersvereniging PSV. Met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen.

Laatst bijgewerkt : 6 apr 2019 - 11:17