Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kupers Touringcars en Supportersvereniging PSV verlengen vervoersovereenkomst

Kupers Touringcars en Supportersvereniging PSV verlengen vervoersovereenkomst

16 jun 2019

Op 3 juni jongstleden hebben Bert Fonteijn (directeur Kupers Touringcars) en Harrie Timmermans (voorzitter Supportersvereniging PSV) de handtekeningen gezet onder een nieuwe vervoersovereenkomst voor de komende vijf seizoenen. De krabbels werden gezet in de nieuwe PSV spelersbus, die in opdracht van Kupers wordt gemaakt door VDL Bus en Coach in Valkenswaard.

kupers supportersvereniging

Kupers Touringcars is al vier seizoenen de vaste vervoerder van de Supportersvereniging naar de uitwedstrijden van PSV. "Wij zijn bijzonder trots ons contract te mogen verlengen voor maar liefst 5 seizoenen: het geeft aan dat de Supportersverenging net als wij veel vertrouwen hebben in onze samenwerking! Wij zijn veelvoudig in het straatbeeld van Eindhoven aanwezig met onze bussen en de samenwerking met de Supportersvereniging draagt daar nog eens extra aan bij" aldus Bert. Timmermans vult aan; '' Wij zijn als Supportersvereniging PSV erg tevreden over de prettige samenwerking met Kupers, en wij willen die dan ook graag voort zetten.''. Het afgelopen seizoen heeft Kupers bijna 9.000 PSV supporters op een veilige en prettige manier naar uitwedstrijden in de Eredivisie en Champions League gebracht. Ook de komende seizoenen zullen zij dus deze services verlenen.

Voor leden van de Supportersvereniging PSV levert de contractverlenging ook nog een mooi voordeel op. Zij kunnen tot 10% korting ontvangen op reisproducten van Kupers Touringcars. Daarnaast kunnen leden korting krijgen op het huren van een bus, bijvoorbeeld voor een andere vereniging waar ze lid van zijn.