Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Busreis richting Basel

Busreis richting Basel

20 jun 2019

De loting van de voorronde Champions League is geweest en we zijn gekoppeld aan het Zwitserse FC Basel.

Vervoer richting Basel

Vanuit de Supportersvereniging zijn we de vervoersmogelijkheden richting Basel aan het inventariseren. We hebben met Kupers overleg gehad om een busreis aan te bieden, echter doen we dit pas als hier voldoende animo voor is (om de kosten te drukken). 

Naar schatting zal de bus heel vroeg in de ochtend vertrekken (op de wedstrijddag), zodat we in de middag in Basel zijn. Na de wedstrijd vertrekt de bus weer richting Eindhoven, waar we de volgende dag 's ochtends weer arriveren. De kostenindicatie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen maar zal ongeveer tussen de €55 en €110 euro liggen (afhankelijk van het aantal aanmeldingen en het aantal in te zetten chauffeurs). Leden van de Supportersvereniging PSV zullen ook bij deze wedstrijd een prijsvoordeel krijgen. 

Aanmelden busreis

Zoals eerder gecommuniceerd is de busreis nog niet definitief, maar zijn we dit nog aan het inventariseren. Wil je interesse in een busreis kenbaar maken? Stuur dan een mailtje met de tekst '' Bus naar Basel '' naar info@supver-psv.nl. Vermeld hier ook even je naam, contactgegevens en eventueel je lidnummer.

We hopen jullie op korte termijn duidelijkheid te kunnen geven. 

Aanmelden kan tot en met zaterdag 22 juni. 

Laatst bijgewerkt : 20 jun 2019 - 14:45