Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Van Bommel niet tevreden met gelijkspel in Enschede

Van Bommel niet tevreden met gelijkspel in Enschede

Persconferentie FC Twente-PSV

3 aug 2019 - Door: Ted Gijsel

Waar FC Twente-coach zichtbaar opgelucht was met een punt bij de terugkeer van de Tukkers in de Eredivisie, was PSV-coach Mark van Bommel dat duidelijk niet.

PSV-trainer Mark van Bommel: “We moesten snel herstellen van de 1-0 achterstand. Daar hebben we even de tijd voor nodig gehad. In de tweede helft scoren we de gelijkmaker. Daarna moeten we de wedstrijd beslissen maar dat laten we na waardoor de wedstrijd een beetje stil viel.”

De coach vervolgt: “De resultaten zijn absoluut niet goed. We krijgen elke wedstrijd kansen om goals te maken maar we hebben moeite om een resultaat te behalen. We krijgen de goals makkelijk tegen. Ons tegendoelpunt heb ik nog niet teruggezien. Enkel live tijdens de wedstrijd. Dat ging te snel om te zien wat er precies gebeurde. Natuurlijk, je maakt je altijd zorgen. We worden uitgeschakeld in de Champions League, verliezen de Johan Cruijff Schaal en komen tot een gelijkspel in ons eerste Eredivisie-duel.”

“We hadden weliswaar overwicht maar ik ben niet tevreden. Bij een gelijkspel kan ik sowieso niet tevreden zijn. Het draait om winnen. We moeten op deze weg verdergaan. Ik heb voor andere spelers gekozen. Ik heb Gastón Pereiro meer vanaf de zijkant laten spelen omdat ik op nummer 10 een ander type speler nodig had.” Na een vraag uit de zaal antwoordt Van Bommel dat Lozano werd gepasseerd om sportieve rededenen. Op de vraag of hij reeds verkocht is, volgt een duidelijk: ‘Nee’.

FC Twente-coach Gonzalo García debuteertde vanavond als trainer op het hoogste niveau. Hij was tevreden met het behaalde punt. “Het was een moeilijke wedstrijd voor ons. We startten goed maar PSV was fysiek verder. Ze hebben al enkele officiële duels gespeeld. Na een half uur hadden we moeite van onze eigen helft te komen. PSV controleerde de wedstrijd maar creëerde niet veel kansen.”

“Je weet dat als je tegen PSV speelt, het moeilijk wordt. Het was een teleurstelling dat ze uit een corner toesloegen. We drukten ons steeds verder terug maar ik ben blij met een punt vanavond.”

 

Laatst bijgewerkt : 3 aug 2019 - 23:45