Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Zoveelste wijziging van het speelschema

Zoveelste wijziging van het speelschema

6 sep 2019 - Bron: https://www.ed.nl

Aan het eind van vorig seizoen was deze trend al zichtbaar geworden; competitiewedstrijden die verzet worden ten gunste van Europese wedstrijden (en de bijbhorende rustmomenten). Natuurlijk heeft Fox Sports ook een grote vinger in de pap te brokkelen. De commerciële belangen lijken de boventoon te voeren.

Echter zijn wij als Supportersvereniging natuurlijk niet blij met al deze wijzigingen. Mensen plannen hun activiteiten en afspraken rondom de tijden die aan het begin van het seizoen worden ingepland. Als er dan gedurende het seizoen wisselingen in het schema komen, dan is de supporter daar de grootste gedupeerde van. 

In een interview met het Eindhovens Dagblad refereert Harrie Timmermans daar ook naar. '' Ondanks dat we niet heel veel meer kunnen doen dan ons ongenoegen uiten (we geloven niet in boycotten of stakingen), parasiteert dit wel met de loyaliteit van de supporters. Want, ze komen toch wel, ook al speelt PSV op maandagochtend. Echter zijn we helemaal klaar met het gesol van de wedstrijdschema ''.

Laatst bijgewerkt : 6 sep 2019 - 14:37