Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via PushPro

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via PushPro

13 sep 2019

De Supportersvereniging PSV test de komende maanden de tool PushPro. Dit is een handige tool waarmee we supporters eenvoudig een pushbericht kunnen sturen. Een simpel voorbeeld hiervan is de start van de kaartverkoop voor een bepaalde wedstrijd. Voordat we er dieper op in gaan geven we je wat meer tekst en uitleg over het onderwerp.

Wat zijn pushnotificaties?


Pushnotificaties zijn kleine berichten die je op het scherm van je telefoon te zien krijgt, zonder dat je de app geopend hebt. De kans is klein dat het bericht dus aan je aandacht ontgaat. Op deze manier kunnen wij dus belangrijk nieuws eenvouding onder de aandacht van supporters krijgen.


Hoe werkt het?


Je kunt je aanmelden door op de mobiele website van de Supportersvereniging PSV en akkoord te geven of wij je op de hoogte mogen houden van het laatste nieuws. Daarna volgt er nog een melding waar je ook akkoord op dient te geven. De software werkt momenteel alleen op Android telefoons. Let er wel op dat je de meldingen van je Chrome of andere browser die je gebruikt wel aan hebt staan.


Afmelden voor de pushberichten is ook eenvoudig. Je gaat naar onze site en via de site instellingen kun je de meldingstoestemming wissen.

Laatst bijgewerkt : 13 sep 2019 - 13:41