Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Sporting Lissabon - PSV

Verkoopinformatie Sporting Lissabon - PSV

3 okt 2019

Sporting Clube de Portugal – PSV (28-11-2019)

Competitie:

UEFA Europa League

Datum en aanvang:

Donderdag 28 november 2019, 20.00 uur lokale tijd

Aantal kaarten vervoerswijze:
Er zijn in totaal 2.500 kaarten beschikbaar. Supporters kunnen met eigen vervoer reizen, er wordt geen bus- of vliegreis georganiseerd door de Supportersvereniging PSV.

Voorrangsverkoop:
Maandag 7 oktober om 10.00 uur tot en met donderdag 10 oktober 08.00 uur. Supporters met 9 of meer loyaliteitspunten ( /- 2.500 personen)
Reguliere verkoop:
Donderdag 10 oktober om 10.00 uur. Overige PSV Club Cardhouders.
Einde verkoop:
Maandag 25 november

Voorwaarden:
- Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten.

- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 2 loyaliteitspunten. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen met je relatienummer op PSV.nl/ticketaccount).
- Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking of vervoerswijze, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

Online verkoop

Er vindt uitsluitend online verkoop plaats en niet via het loket van PSV kaartverkoop.

  1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je relatienummer (rechtsboven)
  2. Klik naast de wedstrijd Sporting Clube de Portugal - PSV op ‘voorrang gestart’ of ‘nu in de verkoop’
  3. Kies de vervoerswijze
  4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op ‘bestel’
  5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op ‘bestelling afronden’. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
  6. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
  7. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
  8. Kies je gewenste betaalmethode en klik op ‘betalen’ en vervolg de procedure op de betaalpagina
  9. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:

Eigen vervoer € 24,00   

Opmerkingen eigen vervoer:

Het omwisselen vindt plaats in Lissabon. De exacte omwissellocatie(s) en tijdstippen worden dinsdagmiddag 26 november per mail gecommuniceerd. Het omwisselen dient persoonlijk te gebeuren met het omwisselbiljet, de eigen persoonlijke PSV Club Card en een legitimatiebewijs. Al deze gegevens dienen overeen te komen.

Rolstoelkaarten:

Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:

Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 3 okt 2019 - 15:12