Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Huldiging jubilarissen en A.L.V.

Huldiging jubilarissen en A.L.V.

11 jan 2020

Op zaterdag 11 januari werden, voorafgaand aan de A.L.V., door de Supportersvereniging PSV de jubilarissen in het zonnetje gezet. Gezien het hoge aantal werd besloten dit in het weekend te doen, omdat onze jubilarissen niet alleen uit regio Eindhoven komen, maar door het hele land vertegenwoordigd zijn. 

Om 11:00 uur was het supportershome goed gevuld met jubilarissen en hun kinderen/kleinkinderen. Iedereen werd één voor één naar voren geroepen om door voorzitter Harrie Timmermans gehuldigd te worden. Koffie, thee en slagroomsoesjes waren in overvloed om ook in de inwendige mens te verzorgen. Eerst werden de jubilarissen in de categorie 25 jaar naar voren geroepen, gevolgd door de leden die 40 en zelfs 50 jaar lid zijn van onze mooie vereniging. Het is altijd geweldig om te zien hoe loyaal supporters zijn aan de Supportersvereniging PSV.

Het was weer een mooie huldiging met een zilveren, robijnen en gouden randje. 

Na deze festiviteiten werd de Algemene Ledenvergadering geopend door de voorzitter. Alle agendapunten werden met het aanwezige publiek besproken en de ingezonden stukken/vragen werden door de bestuursleden uitvoerig beantwoord. Ook is er al een inkijk gegeven in de festiviteiten rondom het 100-jarig jubileum.

 

Laatst bijgewerkt : 11 jan 2020 - 17:08