Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Prijsuitreiking jubileumquiz

Prijsuitreiking jubileumquiz

31 aug 2020

Op 1 augustus 2020 vierde de Supportersvereniging PSV haar 100-jarig jubileum. Via de ROOD-WIT-WEETJES-QUIZ hebben we onze leden toch weten te betrekken bij deze feestelijke gebeurtenis. Het was een zeer gezellige avond (gezien de mooie foto's die we binnen kregen), met een zeer spannend slot. Via een beslissingsvraag is de uiteindelijke winnaar bepaald. 

Wij vonden het fijn om weer eens wat supporters te zien daarom hebben we afgelopen zaterdag de prijsuitreiking in het stadion gehouden. De top 3 van de quiz en de winnaars van de fotoronde hebben (verdeeld in kleinere groepen) een rondleiding door het stadion en het PSV museum gekregen.

In het museum aangekomen werden de bijbehorende prijzen aan de teams uitgereikt met als hoogtepunt de kampioensschaal voor de nummer 1 (Veel te warm om een naam te bedenken). Teamcaptain Marco Binnenkamp mocht deze in ontvangst nemen en poseerde vol trots met de schaal. 

Via deze manier willen we het Philips Museum bedanken voor het beschikbaar stellen van vrijkaartjes voor de PSV Expo aan de top 3 van de quiz. 

Laatst bijgewerkt : 31 aug 2020 - 16:30