Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Leden ontvangen jubileumcadeau

Leden ontvangen jubileumcadeau

16 nov 2020

Wie jarig is trakteert, is een bekende uitdrukking. En wat voor verjaardag hebben we dit jaar mogen vieren. Ons 100-jarig bestaan! Helaas hebben we het jubileumfeest (nog) niet kunnen vieren, maar een gave attentie richting onze trouwe leden geven we graag weg! Een cadeau dat zowel letterlijk als figuurlijk de warmte van onze vereniging uitstraalt. Heel veel plezier met deze mooie sjaal! Hopelijk zien we de sjaals binnenkort in grote getalen in het Philips stadion, of in één van de uitvakken! 

Verzending

De sjaals worden in week 47 en 48 opgestuurd. We kunnen vanwege van de grote aantallen niet precies aangezien wanneer de sjaal bij jou op de mat ligt, dus we vragen hiervoor je begrip. 

Eerste exemplaar

In onze jubileumcampagne blikken we regelmatig terug op het verleden. We zijn iedereen die het succes van onze vereniging mede mogelijk heeft gemaakt dankbaar, maar sommige mensen zetten we graag extra in het zonnetje.

Zo hebben we het eerste exemplaar van de jubileumsjaal uitgereikt aan zowel het oudste lid (Andre van Kleef, 94 jaar) en het langst zittende lid (Ad Schreuders, 60 jaar lid). Zij waren erg vereerd met dit gebaar!

Winactie

Wil je nog een leuke prijs winnen? Plaats dan een foto van jezelf met de jubileumsjaal op je Facebookpagina. Tag in je bericht de Supportersvereniging PSV en gebruik de #eeuwigtrouw. Meedoen aan deze actie kan tot 31-12-2020. Met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen.

Laatst bijgewerkt : 16 nov 2020 - 10:00