Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kupers Touringcars ontvangt ingelijst jubileumshirt

Kupers Touringcars ontvangt ingelijst jubileumshirt

18 mrt 2021

Bert Fonteijn, directeur van Kupers ontving een ingelijst jubileumshirt uit handen van Marinel van Melis (bestuurslid Supportersvereniging PSV). Kupers is al een aantal jaren een bekend gezicht bij de uitwedstrijden van PSV. Al zes jaar is Kupers onze vervoerder en de samenwerkingsovereenkomst loopt nog een aantal jaren door. Kupers Touringscars vierde haar 90 jarig jubileum en ter ere van die mijlpaal vonden we het de hoogste tijd om langs te gaan met een passend cadeau. 

Moeilijke tijd voor touringcarbedrijven

Dat het lastige tijden voor veel ondernemers zijn is een understatement. Dit geldt natuurlijk helemaal voor Kupers touringscar, dat zich in de reisbranche bevindt. Deze sector ligt, samen met o.a. de horeca en evenementenbranche, al ruim een jaar op zijn gat. Positief als hij is, kijkt Fonteijn uit naar het moment dat Kupers weer PSV supporters naar hun uitwedstrijden mag vervoeren. Om de fijne samenwerking met Kupers te bekrachtigen hebben we hen verrast met een ingelijst jubileumshirt. 

Overdonderd door dit prachtige gebaar

Fonteijn was overdonderd door dit mooie gebaar:  “dit had ik nooit verwacht toen we vorige week de afspraak hadden ingepland, maar het is een prachtig cadeau dat zeker een mooi plekje op ons kantoor gaat krijgen. Dit is een geweldige blijk van waardering vanuit de Supportersvereniging PSV, die overigens geheel wederzijds is“.  

Laatst bijgewerkt : 19 mrt 2021 - 10:20