Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Actie 11 voor nummer 11 haalt €27811 op

Actie 11 voor nummer 11 haalt €27811 op

28 mei 2021

Twee weken lang heeft de actie 11 voor nummer 11 gelopen. Via een speciale website konden PSV-supporters een lotje kopen om mee te dingen naar één van de unieke herinneringsshirts waarmee de PSV-selectie het veld betrad op 24 april tegen FC Groningen. Ruim 1300 donateurs hebben meegedaan aan de actie wat uiteindelijk tot een schitterend totaalbedrag van €27811 heeft geleid! Een fantastisch resultaat waar Alzheimer Nederland hartstikke blij mee is en waarmee zij het onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte kunnen voortzetten.

Prijswinnaars ontvangen shirts op het veld van het Philips Stadion

De trekking van de loterij is afgelopen week door Alzheimer Nederland verricht. Met de winnaars werd persoonlijk contact opgenomen en zij waren natuurlijk dolenthousiast toen zijn het bericht kregen. Op donderdag 27 mei vond de overhandiging van de shirts plaats in het Philips Stadion. De shirts werden op het veld van het Philips Stadion (de plek waar Willy zoveel successen heeft geboekt) aan de winnaars uitgereikt door de zoon van Willy, Mark. De Supportersvereniging had voor Mark en Nel ook nog een verrassing; zij ontvingen namelijk een ingelijst herinneringsshirt als aandenken.

De winnaars van unieke shirts in het bijzijn van Ron Verkerk en Frans Janssen (PSV), Michael Deelen (Supportersvereniging PSV), Gerjoke Wilmink (Alzheimer Nederland) en Nel en Mark van der Kuijlen

Na deze plechtigheden was het tijd om het eindbedrag bekend te maken. Commercieel directeur Frans Janssen schreef het eindbedrag van €27811 op de cheque welke vervolgens aan Gerjoke Wilmink (directrice Alzheimer Nederland) werd overhandigd. Hierna volgde een terecht applaus. Gerjoke benadrukte daarna nogmaals de ernst van de ziekte (verwacht wordt dat er in 2030 in Nederland maar liefst 500.000 mensen lijden aan een vorm van Alzheimer) en het belang van financiering voor onderzoek tegen Alzheimer. Iedere gedoneerde euro komt goed terecht!

Vanuit de initiatiefnemers van de actie willen we alle deelnemers hartelijk danken voor de bijdrage.

Meer informatie over Alzheimer en Alzheimer Nederland is te vinden op hun website. 

Laatst bijgewerkt : 28 mei 2021 - 10:45