Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie Heracles Almelo - PSV

Informatie Heracles Almelo - PSV

2 aug 2021

Competitie
Eredivisie

Datum en aanvang
Zaterdag 14 augustus 2021, 18.45 uur

Verkoop
Deze wedstrijd is uitverkocht

Huisregels

Bekijk hier de huisregels die gelden voor deze reis

Autocombi
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak. Dit kan vanaf 17.45 uur. Het is niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd de gemeente Almelo te bezoeken.
Legitimatie Club Card verplicht.

Buscombi vertrektijden
De bussen vertrekken om 15.45 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig. Er is een alternatief opstappunt in Arnhem (Parkeerterrein de Waterberg, afslag 26 van de A12). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.
Legitimatie Club Card verplicht.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kun je contact opnemen met PSV kaartverkoop, via 040-2505505 (optie 1) of kaartverkoop@psv.nl.

Let op
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Coronamaatregelen
Iedere bezoeker van 13 jaar en ouder dient bij het betreden van de bus of het vak een geldige QR-code te kunnen laten zien, op www.coronacheck.nl vind je meer informatie hierover.
Tijdens de busreis dient een mondkapje te worden gedragen (conform huidige overheidsmaatregelen ten behoeve van groeps-/busvervoer).

Laatst bijgewerkt : 2 aug 2021 - 13:52