Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Go Ahead Eagles - PSV bekend

Verkoopinformatie Go Ahead Eagles - PSV bekend

19 jul 2022

Competitie
Eredivisie

Datum en tijdstip
Zaterdag 13 augustus 2022, 18.45 uur

Verkoop
400 kaarten, 50 voor de autocombi en 350 voor de buscombi.

Voorrangsverkoop 1
Dinsdag 19 juli  om 09.00 uur tot en met donderdag 21 juli 08.00 uur. Supporters met 75 of meer loyaliteitspunten ( /- 50 personen)

Voorrangsverkoop 2
Donderdag 21 juli om 09.00 uur tot en met maandag 25 juli 08.00 uur. Supporters met 37 of meer loyaliteitspunten ( /- 450 personen)

Reguliere verkoop
Maandag 25 juli om 09.00 uur. Supporters met een PSV Uitkaart. 

Einde verkoop
Uiterlijk donderdag 11 augustus.

Voorwaarden
- Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV (Seizoen/Supporters) Club Card. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen.
- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen op PSV.nl/ticketaccount).

Online verkoop
Er vindt uitsluitend online verkoop plaats en niet via het loket van PSV Kaarverkoop.  

 1. Ga naarPSV.nl/tickets
  2. Klik naast de wedstrijd Go Ahead Eagles - PSV op ‘bestel’
  3. Kies de gewenste vervoerswijze, ‘auto’ of ‘bus’
  4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op ‘bestel’
  5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op ‘bestelling afronden’. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
  6. Indien je voor vervoerswijze ‘bus’ hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
  7. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
  8. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
  9. Kies je gewenste betaalmethode en klik op ‘betalen’ en vervolg de procedure op de betaalpagina
  10. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd. 

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Bestel online
Login met het e-mailadres wat bij PSV Kaartverkoop bekend is en bestel je toegangskaarten, je hebt de kaarten direct in huis! Per e-mail ontvang je een e-ticket. Dit e-ticket kun je op je smartphone laten scannen bij de toegangspoort of print het uit en neem het mee. Uitgeprinte tickets bevorderen de doorloopsnelheid bij de toegangspoorten. Indien je het e-ticket uitprint, doe dit dan op blanco A4-printpapier, zodat de QR-code goed te scannen is.

Prijs
Autocombi € 12,00  

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 22,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,00

Autocombi
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag tussen 18.00 en 18.30 uur te worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak van het stadion van Go Ahead Eagles.
Het is niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd het centrum van Deventer te bezoeken en je dient verplicht met de auto te reizen. Andere wijze van (openbaar) vervoer is niet toegestaan.

Legitimatie Club Card verplicht.


Buscombi
De bussen vertrekken om 15.30 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig. Er is een alternatief opstappunt in Arnhem (Parkeerterrein de Waterberg, afslag 26 van de A12). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kun je contact opnemen met PSV Kaartverkoop, via 040-2505505 of kaartverkoop@psv.nl.

Let op

Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 10 aug 2022 - 10:51