Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie AS Monaco - PSV bekend

Verkoopinformatie AS Monaco - PSV bekend

21 jul 2022

AS Monaco – PSV (02-08-2022)

 

Competitie

UEFA Champions League

 

Datum en aanvang

Dinsdag 2 augustus, 20.00 uur

 

Aantal kaarten

1000, eigen vervoer of busreis

Voorrangsverkoop

Vrijdag 22 juli om 09.00 uur tot en met maandag 25 juli 08.00 uur. Supporters met 16 of meer loyaliteitspunten ( /- 1000 personen).

Reguliere verkoop

Maandag 25 juli 10.00 uur. Supporters met een PSV (Seizoen/Supporters/FC PSV/Phoxy) Club Card.

Voorwaarden

- Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten.

- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 2 loyaliteitspunten. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen op PSV.nl/ticketaccount.

- Afgelopen jaar was het op last van de lokale autoriteiten voor bezoekende fans niet toegestaan om tot 2 uur voorafgaand aan de wedstrijd het centrum van Monaco te bezoeken. De exacte maatregelen omtrent deze wedstrijd zijn op dit moment nog niet bekend.

Koop via PSV.nl/tickets

Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:

  1. Ga naar PSV.nl/tickets
  2. Klik naast de wedstrijd AS Monaco - PSV op ‘bestel’
  3. Kies de vervoerswijze
  4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op ‘bestel’
  5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op ‘bestelling afronden’. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
  6. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
  7. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
  8. Kies je gewenste betaalmethode en klik op ‘betalen’ en vervolg de procedure op de betaalpagina
  9. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs

Eigen vervoer € 30,00

Busreis inclusief toegangskaart:

PSV Supporters Club Cardhouders € 180,00

PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 210,00

Opmerkingen eigen vervoer

De exacte omwissellocatie en tijdstippen worden vrijdagmiddag 29 juli per mail gecommuniceerd. Houd er rekening mee dat het omwisselen mogelijk in Nice plaatsvindt.
Het omwisselen dient persoonlijk te gebeuren met het omwisselbiljet, de eigen persoonlijke PSV Club Card en een legitimatiebewijs. Al deze gegevens dienen overeen te komen.

Opmerkingen busreis*

De bus vertrekt maandag 1 augustus om 20.00 uur vanaf de Zuidzijde van het Philips Stadion, graag uiterlijk 30 minuten voor vertrek aanwezig. In de bus ontvang je de originele toegangskaart. Aankomst is omstreeks 12.00 uur. Vertrek terug naar Eindhoven is direct na afloop van de wedstrijd, geplande aankomst terug in Eindhoven is 14.00 uur.

* De busreis vindt alleen plaats bij voldoende belangstelling.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten

Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV Kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl.

Let op

Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

 

Laatst bijgewerkt : 21 jul 2022 - 16:11