Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop informatie FC Twente - PSV

Kaartverkoop informatie FC Twente - PSV

23 aug 2022

Competitie
Eredivisie

Datum en tijdstip
Zaterdag 3 september 2022, 18.45 uur

Verkoop
1000 kaarten, 200 voor de autocombi en 800 voor de buscombi.

Voorrangsverkoop 1
Dinsdag 23 augustus om 10.00 uur tot en met donderdag 25 augustus 08.00 uur. Supporters met 54 of meer loyaliteitspunten ( /- 200 personen).

Voorrangsverkoop 2
Donderdag 25 augustus om 09.00 uur tot en met maandag 29 augustus 08.00 uur. Supporters met 18 of meer loyaliteitspunten ( /- 1000 personen).

Reguliere verkoop
Maandag 29 augustus 09.00 uur. Supporters met een PSV Uitkaart.

Einde verkoop
Uiterlijk donderdag 1 september 12.00 uur.

Voorwaarden
- Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV (Seizoen/Supporters) Club Card. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen.
- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen op PSV.nl/ticketaccount).
- Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond. De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets
2. Klik naast de wedstrijd FC Twente - PSV op ‘bestel’
3. Kies de gewenste vervoerswijze, ‘auto’ of ‘bus’
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen en klik op ‘bestel’
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten, klik op ‘bestelling afronden’. Je kunt nu aangeven voor welke andere personen je een kaart boekt
6. Indien je voor vervoerswijze ‘bus’ hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
7. Klik bij eigenaar op het poppetje om vrienden toe te voegen, indien je al vrienden gekoppeld hebt kun je via het pulldown-menu de juiste persoon kiezen
8. Klik, als je iedereen toegevoegd hebt, weer op je winkelmandje
9. Kies je gewenste betaalmethode en klik op ‘betalen’ en vervolg de procedure op de betaalpagina
10. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs
Autocombi € 12,00  

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 22,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,00

Autocombi
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak van het stadion van FC Twente. Legitimatie Club Card verplicht. In verband met beperkte parkeercapaciteit zijn er voor de autocombi maximaal 200 kaarten beschikbaar. Het is niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd het centrum van Enschede of Hengelo te bezoeken en men dient verplicht met de auto te reizen. Andere wijze van (openbaar) vervoer is niet toegestaan.

Buscombi
De bussen 1 t/m 7 vertrekken om 14.45 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion. De bussen 8 t/m 14 vertrekken om 15.00 uur vanaf de Zuidzijde van het Philips Stadion. Er is een alternatief opstappunt bij Arnhem (Carpoolplaats Planken Wambuis, afslag 25 van de A50/A12) en in Holten (Parkeerplaats “Bolder”, tussen afslag 26 en 27 van de A1). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via info@supver-psv.nl.

Rolstoelkaarten
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kun je contact opnemen met PSV Kaartverkoop, via 040-2505505 of kaartverkoop@psv.nl.

Laatst bijgewerkt : 23 aug 2022 - 11:58