Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Reactie Supportersvereniging PSV op plotselinge vertrek John de Jong

Reactie Supportersvereniging PSV op plotselinge vertrek John de Jong

17 sep 2022

Ook wij werden verrast met het plotselinge vertrek van John de Jong. In zijn blog schrijft Rob hoe wij als Supportersvereniging PSV over deze situatie denken;

Wat een nieuws. Bestuurscrisis binnen onze club en dat vlak voor zo'n belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord. Ongeloof heerst. Ook bij ons. Wij hebben geen inkijk in wat er aan de bestuurstafel van onze prachtige club heeft afgespeeld. Wie heeft wat gedaan met welke intenties? Was de positie van John de Jong echt niet meer houdbaar? Is er voldoende fairplay geweest, respect, logica, clubliefde? Waarom nu? Had deze keuze niet beter aan het eind van vorig seizoen gemaakt kunnen of moeten worden, zodat allerlei belangrijke andere keuzes ook anders zouden zijn gemaakt? Etcetera etcetera... Zo veel vragen... maar helder is wel dat er veel verliezers zijn. En verliezen is voor niemand leuk.

Wij, als supporters de meest stabiele factor van de club, zitten er bij en kijken er naar. Dit soort gedoe past zó ontzettend niet bij onze club. Wij maken ons vooral erg veel zorgen, net zoals de RvC en de directie dat ongetwijfeld ook doen. Over de prestaties op het veld in de afgelopen jaren en ook al weer in dit prille seizoen. Over het gat met de concurrent. Over de financiën. Over wat deze bestuurscrisis, zoals het al in de media wordt genoemd, teweeg gaat brengen. Morgen en in de komende tijd. We maken ons zorgen over ónze club. Daarom, beste RvC en directie, er is maar één prioriteit nu: zorg dat er rust komt. Stop het gedoe! En snel. Zorg er voor dat Ruud in alle rust met de jongens kan presteren en dat geldt ook voor ons vrouwenteam en Jong PSV.

Het vertrek van John is misschien vanuit alle zorgen bezien, een logische of noodzakelijke stap op weg naar beter. Maar wel een pijnlijke, want we weten wel zeker dat John zich 22 jaar lang (!) met ziel en zaligheid heeft ingezet voor onze club. We waren het vanzelfsprekend niet altijd eens met bepaalde keuzes, maar dat is inherent aan die positie. Daarom, John, dank voor alles wat je voor onze club hebt gedaan!! Blijf je welkom voelen in ons home!

Laatst bijgewerkt : 17 sep 2022 - 18:20