Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop informatie FC Volendam - PSV bekend

Kaartverkoop informatie FC Volendam - PSV bekend

21 mrt 2023

FC Volendam – PSV (16/04/2023)

Competitie

Eredivisie

Datum en aanvang

Zondag 16 april 2023, 16.45 uur

Aantal kaarten:
Totaal 400 uitsluitend met een buscombi

Voorrangsverkoop  

Dinsdag 21 maart om 10.00 uur. Supporters met 43 of meer loyaliteitspunten ( /- 400 personen)
Reguliere verkoop
Donderdag 23 maart om 10.00 uur. Supporters met een PSV Uitkaart

Einde verkoop
Uiterlijk donderdag 13 april

Voorwaarden:
- Voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.
- Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt. Je saldo van loyaliteitspunten kun je controleren door in te loggen met je relatienummer op PSV.nl/ticketaccount).
- Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond. De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Online verkoop

Er vindt uitsluitend online verkoop plaats via PSV.nl/tickets en niet via het loket van PSV Kaartverkoop. Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijzen

Busreis inclusief toegangskaart:

PSV Supporters Club Cardhouders € 22,00

PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,00

Opmerkingen buscombi:

De bussen vertrekken om 13.15 uur vanaf de Noordzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Breukelen (14.45 uur) (P R station Breukelen P3, Stationsweg 105). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden. Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

 

Rolstoelkaarten:

Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:

Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.

De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

 

Laatst bijgewerkt : 21 mrt 2023 - 11:47