Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verhoging busprijs seizoen 2023/2024

Verhoging busprijs seizoen 2023/2024

5 jul 2023

Via deze weg willen we je informeren over een aanpassing betreffende de busreizen. Voor het komende seizoen worden de prijzen van onze busreizen verhoogd. Het belang van de Supportersvereniging PSV is om zoveel mogelijk supporters op een veilige manier tegen een zo laag mogelijke prijs te vervoeren. Waar we vorig jaar, ondanks diverse prijsverhogingen, geen prijsstijging doorvoerden is het (te verwachte) verlies van huidig en het komende seizoen echter te groot waardoor we genoodzaakt zijn een prijsverhoging in te voeren. 

De prijs voor leden bij binnenlandse reizen (voor enkel de busreis) wordt verhoogd naar €12,50. Voor niet leden wordt de prijs €22,50. Je behoudt hiermee het ledenvoordeel van €10 korting op de busreis. Voor Europese wedstrijden (waarbij leden reizen tegen de kostprijs) wordt de prijs per reis bepaald.

Met deze prijsstijging kunnen we het jaarlijkse verlies op de binnenlandse reizen hopelijk weer binnen de perken houden. Wij hopen dat in het nieuwe seizoen weer veel PSV supporters met ons mee zullen reizen naar de uitwedstrijden. 

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met info@supver-psv.nl of 040 257 4782.

Laatst bijgewerkt : 5 jul 2023 - 16:42