Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Hiddink: "wedstrijd kostte te veel energie"
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Hiddink: "wedstrijd kostte te veel energie"

Verslag persconferentie

3 nov 2004 - Door: DvG
Guus Hiddink

PSV coach Guus Hiddink concludeerde na de gewonnen wedstrijd in de Champions League tegen Rosenborg BK dat de wedstrijd in ieder geval veel energie heeft gekost. PSV moest erg opletten om de stand van 1-0 de gehele wedstrijd te handhaven.

Volgens Hiddink werd de tegenstander uit Noorwegen al snel vastgezet. “In de eerste dertien minuten had de wedstrijd al besloten moeten zijn", aldus een tevreden Guus Hiddink. :"Maar daarna viel de controle over de wedstrijd enigszins weg."

Ook de tweede helft had volgens de PSV coach hetzelfde beeld, waarbij PSV het beste van de kansen had. Omdat het tweede doelpunt van PSV niet viel bleef het echter te lang spannend.

Maar alles overziende overheerst de tevredenheid. “Als we aan het begin van deze cyclus hadden gekeken dan had ik de huidige stand met PSV bovenaan niet durven voorspellen." Wat de consequenties zijn van het gelijke spel tussen de andere concurrenten in de poule wil Guus Hiddink echter pas morgen bekijken. De UEFA cup is nu in ieder geval veiliggesteld, “dat is een mooi tussendoel wat we bereikt hebben, maar we proberen de lat nog hoger te leggen, zodat we in maart volgend jaar nog meedoen in de Champions League."

Laatst bijgewerkt : 3 nov 2004 - 0:01