Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Info: De Graafschap - PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Info: De Graafschap - PSV

Zowel vrij vervoer als een busreis

10 nov 2004 - Door: MSe

Op zaterdag 4 december aanstaande speelt PSV de competitiewedstrijd in Doetinchem tegen De Graafschap, aanvang 19.30 uur.

Voor deze wedstrijd geldt een vrij vervoer regeling. De vrij vervoer regeling is mede tot stand gekomen door de goed verlopen autocombi bij de wedstrijd FC Den Bosch - PSV

De supportersvereniging PSV organiseert een busreis.
De verkoop voor deze reis start donderdag 11 november a.s. in de supporterswinkel op vertoon van een geldige PSV clubkaart. Voor reiskaarthouder worden er tot en met zaterdag 13 november a.s. kaarten gereserveerd.
Leden prijs € 19.80, overige clubkaarthouders € 29.95.
De bussen zullen vertrekken om 17.00 uur vanaf de parkeerplaats achter de west tribune van het Philipsstadion.
Voor eventuele opstappunten: 040-2574782.
Tijdens deze reis zal er een rookstop worden gehouden.

Vlaggen, fototoestellen en sfeerdoeken zijn toegestaan

De kaarten voor eigen vervoer zullen (hoogstwaarschijnlijk) 20 november in de verkoop gaan omdat De Graafschap zelf de verkoop van deze kaarten inricht. Deze verkoop moet gelijk starten met de overige kaartverkoop van de Graafschap. Er zullen dan ook geen omwisselbiljetten verkocht worden via Ticketbox, maar de daadwerkelijke toegangskaarten á € 19,20.

Let op voor diegenen die met de auto gaan. Er geldt een parkeerverbod voor de Lijsterbeslaan en de Denneweg. Hier is een wegsleepregeling van kracht.

Laatst bijgewerkt : 10 nov 2004 - 13:53