Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > 28 februari: Tafelvoetbal- én darttoernooi!

28 februari: Tafelvoetbal- én darttoernooi!

Een avondje kroegsporten!

18 jan 2005 - Door: DvG

Op 28 februari a.s. organiseert de Supportersvereniging PSV in het supportershome in het Philipsstadion een avondje kroegsporten. Deze keer combineren we het tafelvoetbal- en het darttoernooi.

Je kunt of deelnemen aan het tafelvoetballen of aan het darten. Ook dit keer proberen we weer spelers aan de tafelvoetbaltafel of het voor het dartbord te krijgen.
Deelname aan het avondje kroegsport is voor leden gratis, niet leden betalen € 2,-
We beginnen om 20.00 uur en het home is open vanaf 19.30 uur.

Dus wil jij Yuri Otten en Tessa Kerkhof opvolgen als winnaars van het tafelvoetbaltoernooi en dus de wisselbeker en één mooie PSV-prijs in de wacht slepen? Doe dan mee! Aanmelden moet echter wel als team van twee personen!

Ook voor het dart-toernooi zijn mooie prijzen te winnen. Deelname hieraan is individueel.

Aanmelden voor één van beide toernooien kan door een e-mail te sturen met naam, lidmaatschapnummer en adresgegevens te sturen naar, voor het tafelvoetbaltoernooi: tafelvoetbal@supver-psv.nl, of voor het dart-toernooi: darts@supver-psv.nl, of door je op te geven in de supporterswinkel (telefoon 040-2574782), vermeld dan wel aan welk toernooi je mee wil doen. Maar let op! Het aantal deelnemers is, gezien de beperkte tijd op één avond, beperkt, wil je meedoen? Meld je dan zo snel mogelijk aan.

Toeschouwers zijn op deze avond uiteraard ook van harte welkom! Voor hen is de entree (lid of geen lid) gratis!Lees ook:
Prachtige prijzenpakketten van Bavaria

Laatst bijgewerkt : 13 feb 2005 - 20:30