Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Wijziging instapprocedure busreizen

Wijziging instapprocedure busreizen

Na de winterstop alleen nog toegang met geldig identiteitsbewijs.

24 jan 2005 - Door: MSe

Vanaf heden is het toegangsbeleid bij busreizen veranderd. Er zal alleen toegang worden verleend als u zich kunt identificeren met de volgende documenten:
• een geldig Nederlands paspoort;
• een geldige Nederlandse identiteitskaart (voorheen Europese identiteitskaart);
• een geldig Nederlands rijbewijs.

Er zal GEEN toegang meer worden verleend tot de bussen op vertoon van allerlei andere pasjes en kaarten, zoals een bankpas, openbaarvervoerkaart, collegekaart, enz.. Ook de reiskaart is dus GEEN identiteitskaart meer.

Wellicht is het overbodig te melden dat vanaf 1 januari 2005 de Wet op de uitgebreide identificatieplicht in werking is getreden. Vanaf die datum moet iedereen in Nederland van 14 jaar en ouder een origineel (dus geen kopie) en geldig identiteitsbewijs kunnen tonen als de politie of een andere toezichthouder daar om vraagt.

Voor personen onder de 14 jaar die met de busreizen meegaan geldt eveneens dat zij in het bezit dienen te zijn van een geldig legitimatiebewijs. Kinderen onder de 12 jaar alleen gang hebben onder begeleiding.

Ook het overdragen van de instapkaart niet is toegestaan. Mocht je onverhoopt niet mee kunnen met de reis neem dan tijdig contact op met de supporterswinkel (040-2574782) om dit te melden. Eventuele vragen kunnen hier ook worden beantwoord. Alleen instapbewijzen die overgeschreven zijn op een andere naam zijn geldig.

Laatst bijgewerkt : 25 jan 2005 - 12:37