Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Theo Lucius aanstaande vrijdag te gast in FC Brabant
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Theo Lucius aanstaande vrijdag te gast in FC Brabant

Omroep Brabant televisie

15 mrt 2005 - Door: DvG

FC Brabant komt vrijdag vanaf trainingscomplex De Herdgang van PSV. De Eindhovenaren bereiden zich daar voor op de topper tegen Ajax, die zondag in de Amsterdam Arena gespeeld wordt. Op vrijdag wordt ook bekend welke tegenstander PSV treft in de kwartfinale van de Champions League en bovendien horen de Nederlandse PSV' ers of bondscoach Marco van Basten ze heeft opgeroepen voor het Nederlands Elftal. Reden genoeg dus om met FC Brabant bij PSV langs te gaan.

Behalve reactie’s op de loting en een vooruitblik op de wedstrijd tegen Ajax zal Theo Lucius een poging wagen om zoveel mogelijk ballen Op de Stropdas te schieten. Verder beleeft hij opnieuw zijn mooiste moment van geluk uit zijn carriere. Ook zal een kijker zijn favoriete moment van zijn club laten zien en van chauvinistisch commentaar voorzien.

Theo Lucius komt dus uitgebreid aan bod bij FC Brabant. De voetballer uit Heeswijk-Dinther is één van de populairste PSV’ers, maar moet dit seizoen voornamelijk op de reservebank toekijken hoe zijn club zowel nationaal als internationaal furore maakt. Neemt Lucius genoegen met die bijrol? Hoopt hij bij het vertrek van Mark van Bommel zijn plek over te nemen? Of kijkt Lucius al uit naar een andere club? Op deze vragen geeft Theo Lucius vrijdag antwoord in FC Brabant.

Uiteraard in FC Brabant ook weer voorbeschouwingen op de wedstrijden van alle Brabantse eredivisieclubs en het allerlaatste clubnieuws.

FC Brabant, vrijdag 18 maart om 19.05, 21.05, 22.05 en 23.05 uur. Zaterdag tot 18.00 uur herhaling.

Laatst bijgewerkt : 15 mrt 2005 - 20:49