Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV voorzitter, Eredivisie directeur en politie chef in forum op 21 maart.

PSV voorzitter, Eredivisie directeur en politie chef in forum op 21 maart.

15 mrt 2005

De weerstand tegen de nieuwe plannen wordt steeds groter. PSV heeft als enige club in de Holland Casino Eredivisie haar problemen al kenbaar gemaakt maar ook de politiek (zowel landelijk als gemeentelijk) en politie hebben hun bezwaren tegen de competitie opzet al geuit. Of supporters blij moeten zijn met deze nieuwe opzet is ook maar zeer de vraag, het eerste verzet uit deze kringen is, via de SOVS, ook al te horen.

Voor de Supportersvereniging PSV in ieder geval reden genoeg om over dit onderwerp een forumavond te organiseren. Na een presentatie van de nieuwe competitieopzet door Hypercube, het bureau dat de nieuwe competitieopzet ontworpen heeft, kunnen de aanwezige PSV supporters in discussie over de gevolgen van de nieuwe competitie-opzet met een zéér aansprekend forum bestaande uit:


  • De heer A. Tielbeke, directeur Eredivisie CV;
  • De heer R. Westerhof, voorzitter PSV;
  • De heer L. Kuijs, korpschef Politie Brabant Zuid-Oost

De forumavond vindt plaats in het Supportershome van de Supportersvereniging PSV (Philips Stadion, spoorzijde) op maandag 21 maart aanstaande en begint om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Leden van de Supportersvereniging PSV hebben gratis entree, niet leden betalen slechts €2,-.

Alle informatie over de forumavond op een rij...

De play-offs zijn een vooruitgang
Ja
Nee
Geen Mening

Laatst bijgewerkt : 17 mrt 2005 - 7:13