Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Voorrangsverkoop voor eventuele kampioens(uit)wedstrijd

Voorrangsverkoop voor eventuele kampioens(uit)wedstrijd

FC Twente - PSV

14 apr 2005 - Door: DvG

De kans bestaat dat PSV in de uitwedstrijd tegen FC Twente op zaterdag 30 april het kampioenschap behaalt. Supporters die het grootst aantal nationale uitduels hebben bezocht krijgen voorrang bij de kaartverkoop.

In het verleden is gebleken dat de animo voor toegangskaarten bij dit soort speciale wedstrijden veel groter is dan het beschikbare aantal kaarten. Daarom hebben PSV, de Supportersvereniging PSV en PSV Fans United besloten de supporters die dit seizoen het grootste aantal nationale uitwedstrijden hebben bezocht voorrang te geven bij de kaartverkoop van deze wedstrijd.

De afgelopen dagen hebben een aantal vrijwilligers van de Supportersvereniging PSV zich ingezet om op basis van de beschikbare gegevens een inventarisatie te maken van fans die de meeste uitwedstrijden hebben bezocht.

De inventarisatie van de supporters die het grootste aantal nationale uitwedstrijden hebben bezocht, is gebaseerd op gegevens uit TicketBox en de database van de Supportersvereniging PSV. Supporters die in aanmerking komen om als eerste kaarten te kopen voor de uitwedstrijd, ontvangen deze week een brief met daarin uitleg over de procedure. Voor deze wedstrijd zijn uitsluitend toegangskaarten in combinatie met een busreis beschikbaar. Diegenen die geen brief ontvangen maar ook graag meereizen naar Twente worden geadviseerd deberichtgeving in de gaten te houden.

Wij danken de vrijwilligers van onze vereniging die zich hebben ingezet om de helse klus van inventariseren te klaren!

Laatst bijgewerkt : 14 apr 2005 - 21:44