Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Uitwedstrijd Eredivisie bezoeken? Uitkaart verplicht!

Uitwedstrijd Eredivisie bezoeken? Uitkaart verplicht!

21 jul 2005 - Door: Chris

Zoals je ongetwijfeld hebt vernomen, wordt met ingang van seizoen 2005-2006 het playoff-systeem ingevoerd waarmee de tickets voor Europees voetbal worden verdeeld. En van de voorwaarden voor dit systeem is dat alle clubs een uitkaart introduceren voor hun supporters die uitwedstrijden in de Eredivisie en eventuele playoffs willen bezoeken. Graag informeren we je daarom over de PSV Uitkaart.

Wat is een PSV Uitkaart?
De PSV Uitkaart is een PSV (Seizoen/Supporters) Club Card (1) welke op eigen naam staat en waarvan de houder zijn of haar pasfoto heeft laten registreren bij PSV. Deze foto wordt opgeslagen in een database en vooralsnog niet afgedrukt op de PSV (Seizoen/Supporters) Club Card. De uitkaart wordt dus gn aparte nieuwe kaart.

Hoe kom je in aanmerking voor een PSV Uitkaart?
Je komt in aanmerking voor een PSV Uitkaart als je beschikt over een PSV (Seizoen/Supporters) Club Card op jouw eigen naam. Indien je een PSV (Seizoen/Supporters) Club Card op een bedrijfsnaam hebt of een begeleider bent, bijvoorbeeld op de Family Corner of als rolstoelbegeleider, dan kun je deze helaas niet als uitkaart gebruiken. In dit geval en in het geval dat je nog niet in het bezit bent van een PSV (Seizoen/Supporters) Club Card raden wij je aan om voor jezelf een PSV Club Card aan te vragen of om lid te worden van de Supportersvereniging PSV. Op www.supver-psv.nl vind je meer informatie over het lidmaatschap van de Supportersvereniging PSV.

Bij welke wedstrijden is de PSV Uitkaart verplicht?
De uitkaart wordt verplicht gesteld voor alle uitwedstrijden in de Eredivisie en de eventuele playoffs. Voor alle overige uitwedstrijden, zoals Europese wedstrijden en wedstrijden om de Amstel Cup, is de uitkaart vooralsnog niet verplicht.

Hoe vraag je de PSV Uitkaart aan?
Om jouw PSV (Seizoen/Supporters) Club Card tevens als PSV Uitkaart te laten registreren, dien je bij PSV Kaartverkoop of bij de Supporterswinkel PSV langs te gaan. Hier wordt een digitale pasfoto van jou genomen, je hoeft dus geen pasfoto mee te nemen. Vergeet niet om je PSV (Seizoen/Supporters) Club Card, een geldig legitimatiebewijs en het volledig ingevulde aanvraagformulier PSV Uitkaart mee te nemen. Een link naar het aanvraagformulier staat onderaan dit nieuwsbericht vermeld. Het nemen van de foto en de registratie neemt slechts korte tijd in beslag. Je kunt vanaf maandag 25 juli terecht voor de registratie. Wij raden je aan, indien je voorlopig nog geen uitwedstrijd bezoekt, om op een later tijdstip langs te gaan. Je kunt je namelijk gedurende het hele seizoen registreren. Bij de registratie ontvang je de vernieuwde Voorwaarden Verstrekking (Seizoen) Club Card zoals deze door de KNVB zijn opgesteld. Eventueel kun je de voorwaarden ook nu al downloaden van onze website, klik hier.

Tijdens onderstaande openingstijden kun je terecht bij PSV Kaartverkoop of bij de supporterswinkel van de Supportersvereniging PSV:

PSV Kaartverkoop (ingang 27)Supporterswinkel PSV (ingang 11)
ma t/m vr 10.00 - 17.30 uurma13.00 - 18.00 uur
za10.00 - 12.00 uurdi t/m vr10.00 - 18.00 uur
za10.00 - 12.30 uur


Hoe werkt de PSV Uitkaart?
Graag lichten we toe hoe de PSV Uitkaart in zijn werk gaat. Je koopt met je eigen (Seizoen/Supporters) Club Card een omwisselbiljet voor een uitwedstrijd. Op de wedstrijddag kun je je, afhankelijk van de vervoerswijze, melden bij het Philips Stadion of bij het bezoekersvak in de speelstad. Je overhandigt jouw eigen, bij de aankoop gebruikte, PSV (Seizoen/Supporters) Club Card aan n van de stewards. Deze scant de kaart via een handcomputer. Op het display verschijnt jouw pasfoto zoals je deze hebt laten registreren. Je kunt vervolgens het omwisselbiljet omwisselen voor een toegangsbewijs voor de wedstrijd. Indien er gn pasfoto verschijnt, betekent dit dat je geen pasfoto hebt laten registeren f dat jouw (Seizoen/Supporters) Club Card niet is gebruikt om voor deze specifieke uitwedstrijd een toegangskaart te kopen. In beide gevallen kun je de uitwedstrijd NIET bezoeken.

(1) Met PSV (Seizoen) Club Card wordt bedoeld PSV Seizoen Club Card, PSV Club Card of Supporters Club Card (lidmaatschap Supportersvereniging PSV).

Link naar pdf aanvraagformulier PSV Uitkaart

Laatst bijgewerkt : 21 jul 2005 - 14:11