Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Dat wordt dus een kort geding!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Dat wordt dus een kort geding!

Supportersvereniging teleurgesteld in opstelling Burgemeester Almelo

26 jul 2005 - Door: DvG

Vandaag zijn wij op de hoogte gesteld van de beslissing van de Burgemeester van Almelo om PSV supporters niet geheel vrij vervoer naar de wedstrijd op 13 augustus aanstaande toe te staan.

Ondanks een eerder compromisvoorstel onzerzijds was de burgemeester van mening dat hij ons niet verder tegemoet wenste te komen. De Supportersvereniging PSV is zr teleurgesteld in de beslissing van de burgemeester. Wij zijn ook van mening dat er hier helemaal geen sprake is van een risicowedstrijd.

Derhalve hebben wij hedenmiddag, na overleg met onze advocaat, besloten om het eerder aangekondigde kort geding voort te zetten. Onze advocaat zal n dezer dagen het verzoek tot een voorlopige voorziening indienen bij de "voorzieningenrechter" te Almelo.

Niet alleen de gang van zaken omtrent deze wedstrijd hebben ons tot deze beslissing doen komen. Maar ook het feit dat er eens een einde moet komen aan het volstrekt willekeurig opleggen van verplichte combi's heeft hierin meegewogen.

Overigens heeft ook de burgemeester van Almelo bij zijn beslissing een sterk staaltje van willekeur laten zien door steeds andere gronden aan te voeren voor zijn beslissing. Maar dat is nu aan de rechter om daarover te oordelen.

Laatst bijgewerkt : 26 jul 2005 - 18:43