Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Geruchten over Edman, Ziegler en Joao Carlos

Geruchten over Edman, Ziegler en Joao Carlos

Opvolging Lee en Bouma lijkt aanstaande

29 aug 2005 - Bron: De Telegraaf, Omroep Brabant en Elf-voetbal - Door: ES

Het gerucht dat Youri Mulder gisteren de wereld inhielp tijdens een uitzending van Studio Voetbal, lijkt bewaarheid te worden. Volgens diverse media werd Bouma 5 dagen geleden benaderd door Aston Villa, tekent hij vanavond bij de club een contract en ondergaat hij morgen een medische keuring. Dit betekent dat PSV vlak voor het verstrijken van de transfertermijn op zoek moet naar nieuwe verdedigers.

In De Telegraaf dook de naam op van linksback Erik Edman. De Zweeds international en voormalig Heerenveen-speler komt momenteel uit voor Tottenham, waar hij niet aan voetballen toekomt. Reto Ziegler, ook een speler van de Spurs, zou ook in de belangstelling staan van PSV. De 19-jarige middenvelder zou volgens De Telegraaf bij PSV zijn aangeboden.

Als vervanger voor Bouma duikt de naam van Joao Pinto Carlos Chaves met grote regelmaat op in het geruchtencircus. De centrale verdediger heeft afgelopen seizoen grote indruk gemaakt bij Lokeren. Voor zijn komst naar BelgiŽ speelde Jaoa Carlos voor CSKA Sofia.

Laatst bijgewerkt : 29 aug 2005 - 19:25