Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kalou: 'Niemand heeft mij ooit wat gevraagd'

Kalou: 'Niemand heeft mij ooit wat gevraagd'

Ivoriaan zet een streep onder de voorbije periode

10 sep 2005 - Bron: AD - Door: ES

In een interview met het Algemeen Dagblad komt Kalou vandaag nog eens terug op de afgelopen transferperiode. De Ivoriaan gaf aan naar PSV te willen, maar mocht niet weg van Feyenoord. De soap rond de spits bereikte een hoogtepunt toen het AD documenten publiceerde, waaruit bleek dat een Portugese investeringsmaatschappij hem wilde verkopen aan Benfica.

Het hele verhaal werd in eerste instantie door Feyenoord ontkend en technisch directeur Mark Wotte verklaarde niet met een investeringsmaatschappij gesproken te hebben. Voorzitter Jorien van den Herik gaf zelfs aan nooit van de maatschappij te hebben gehoord. In de kleedkamer vertelde Wotte dat er niets van het verhaal klopte. Kalou zweeg. "Niemand heeft mij ooit wat gevraagd." Later gaf Wotte toe dat er wel degelijk gesprekken zijn geweest, maar dat er nooit een contract is getekend.

In het interview bevestigt Kalou de verhalen. Hij verklaart gebeld te zijn door Tonny Bruins-Slot, de assistent van Benfica-coach Ronald Koeman. Ook zegt Kalou gesproken te hebben met Nelio Lucas, een man van de investeringsmaatschappij. Kalou: "Ik hoorde Nelio zeggen dat Benfica me dan zou overnemen. Hij liet me alles zien: de bedragen, de handtekeningen. Alles. Ik was beduusd."

Kalou betreurt dat zijn gedroomde overgang naar PSV niet door is gegaan. Hij had zich graag verder ontwikkeld in Eindhoven en wedstrijden in de Champions League gespeeld. Inmiddels heeft hij zich met zijn lot verzoend. "Er gebeurde niet wat ik wilde, jammer. Maar ik zal ze nu bij Feyenoord laten zien wat ik kan."

Laatst bijgewerkt : 10 sep 2005 - 11:53