Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Info: RKC Waalwijk – PSV
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Info: RKC Waalwijk – PSV

Zowel bus- als eigen vervoer kaarten in de verkoop

3 nov 2005 - Door: MSe

Op zaterdag 19 november 2005 speelt PSV in Waalwijk om 20.00 uur de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Voor deze wedstrijd zijn zowel bus- als vrij vervoer kaarten in de verkoop.
PSV Seizoen Club Card-houders, leden van de Supportersvereniging PSV en PSV Club Card-houders kunnen één kaart kopen. Voor deze wedstrijd is een PSV Uitkaart verplicht. De verkoop start zaterdag 5 november.

Verkooppunt:
De omwisselbiljetten (voor de buscombi en voor eigen vervoer) zijn te boeken via het nieuwe online reserveringssysteem www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben. Het is ook mogelijk om kaarten te boeken voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Card-houders indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Busreis:
De supportersvereniging organiseert een busreis.
Leden supportersvereniging PSV betalen € 21,00,
Overige PSV cc-houders betalen € 31,00.
Bij het instappen van de bussen vindt er een identiteitscontrole plaats. Neem een geldige legitimatiebewijs, een (S)CC en het busbewijs mee.
De bussen vertrekken om 18.15 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion. Voor meer informatie over de busreis neemt u contact op met de Supportersvereniging PSV, het telefoonnummer is 040 2574782.

Eigen vervoer:
Kosten € 19.00

Opmerking kaarten eigen vervoer:
De omwisselbiljetten voor eigen vervoer dienen op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak in Waalwijk.

Laatst bijgewerkt : 3 nov 2005 - 23:12