Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > 15 januari landelijke actie tegen maatregelen Play-Offs

15 januari landelijke actie tegen maatregelen Play-Offs

Ook wij doen mee

5 jan 2006 - Door: DvG

Gisterenavond is in Stadion Galgenwaard vergaderd door de gezamenlijke supportersverenigingen in Nederland over de maatregelen welke gekoppeld zijn aan de invoering van de plays-offs. Ook niet verenigingingen die geen lid zijn van de SOVS hebben aan deze vergadering meegedaan. Namens PSV waren daar aanwezig de Supportersvereniging PSV en PSV Fans United.

Alle supportersverenigingen vinden deze maatregelen, zoals verplichte pasfotoregistratie en de verplichte uitkaart, tť belastend voor de voetbalsupporter. Daarom is ook in gezamenlijkheid besloten om het weekend van 15 januari 2006 te bestempelen als landelijk actieweekend tegen de Play-Offs en met name de maatregelen die daaraan gekoppeld zijn.

Ook namens PSV zal aan deze acties meegedaan worden. In dit weekend speelt PSV een uitwedstrijd tegen Sparta in Rotterdam en wij zijn al in overleg met de supportersvereniging van Sparta welke acties wij dan kunnen gaan voeren.

Zodra wij u iets meer kunnen vertellen zullen wij u op de hoogte brengen. Maar nu al willen wij een oproep doen aan alle PSV fans om in ieder geval massaal mee te gaan naar deze uitwedstrijd, zodat wij ook met een vol uitvak de actie kunnen gaan voeren!

Laatst bijgewerkt : 5 jan 2006 - 22:44