Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Ook Feyenoord Supportersvereniging dreigt met Kort Geding tegen Almelo

Ook Feyenoord Supportersvereniging dreigt met Kort Geding tegen Almelo

Het wordt druk in Almelo

9 jan 2006 - Bron: Feyenoord Supportersvereniging - Door: DvG

Vandaag heeft de Feyenoord Supportersvereniging bekend gemaakt dat ook zij overweegt een procedure aan te spannen tegen de Burgemeester van Almelo, de heer Knip.

Op 29 januari aanstaande speelt de Rotterdamse club een uitwedstrijd tegen Heracles uit Almelo. Van de fans van Feyenoord wordt verwacht dat zij deze wedstrijd bezoeken met een verplichte buscombi (met extra opstapplaats Holten). Dit is voor de Feyenoord Supportersvereniging niet acceptabel.

Zij roept de fans dan ook op om in ieder geval de wedstrijd te boycotten. Tevens heeft zij aangekondigd Burgemeester Knip te gaan verzoeken zijn besluit te herzien. Indien de Burgemeester hier niet aan voldoet overweegt ook de Feyenoord Supportersvereniging een procedure aan te spannen tegen de Burgemeester.

Zoals bekend wonnen de Supportersvereniging PSV tesamen met de SOVS al eerder dit voetbalseizoen eenzelfde procedure van de Burgemeester van Almelo. Blijkbaar is burgemeester hardleers?! Wij wensen de Feyenoord Supportersvereniging in ieder geval veel succes.


Het volledige dossier is nog steeds te raadplegen op onze website.

Laatst bijgewerkt : 9 jan 2006 - 21:43