Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Gomes en Cocu in Supportershome

Gomes en Cocu in Supportershome

Populaire spelers in Supportershome

21 jan 2006 - Door: RD

Na de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd op de vrijdagavond tegen RKC Waalwijk waren het Doelman Gomes en Aanvoerder Philip Cocu die een bezoek brachten aan het Supportershome.
Vanwege het aanvangstijdstip van de wedstrijd (20.30 uur) was het al na 23.00 uur toen de spelers binnen kwamen, en daardoor wat rustiger dan normaal.
Het mocht de pret niet drukken, de immens populaire spelers werden bedolven onder de aandacht van de aanwezige supporters.

Voor Gomes begint het bezoek aan het Supportershome langzamerhand een gewenning te worden. Gomes mag een positieve uitzondering genoemd worden als je ziet hoe de doelman van PSV met de supporters omgaat, niets is hem te gek en hij neemt alle tijd voor de supporters. Zoals altijd was Gomes ook vanavond weer in voor een dolletje.


Philip Cocu was zoals gezegd de andere populaire PSV-er die gisterenavond aanwezig was. Kort na de wedstrijd moest Philip Cocu voor de camera al direct in verweer over de “saai" ogende vertoning op het veld. Uiteraard kon Philip ook nu beamen dat het spel niet spectaculair oogt maar wel verzorgd is en zeer effectief gezien de resultaten. Eind van het seizoen willen we allemaal op het stadhuisplein staan, de resultaten zijn het dan die tellen.

Laatst bijgewerkt : 21 jan 2006 - 13:46