Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Verkoopinfo Lyon-uit
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Verkoopinfo Lyon-uit

10 feb 2006 - Door: MS

Verkoopinformatie Olympique Lyon-uit

De kaartverkoop voor de Champions League-wedstrijd Olympique Lyon-PSV start op zaterdag 18 februari aanstaande. Vanwege de zeer grote belangstelling hiervoor zet PSV hierbij alles over dit uitduel op een rijtje.

De return tussen Olympique Lyon en PSV in het Stade Gerland is op woensdag 8 maart. Er zijn intussen al vele telefoontjes binnengekomen over hoe de procedure verloopt en om duidelijkheid daarover te geven krijgt u via dit bericht alle informatie die tot nu toe bekend is. PSV krijgt voor deze wedstrijd 2000 duizend toegangskaarten. Dat is het totaal aantal kaarten voor eigen vervoer én voor de combinatie met een busreis. De verdeling over die twee mogelijkheden is nog niet bekend, omdat u na aankoop van een kaartje zelf mag bepalen of u ook nog een losse busreis wilt bijboeken. Aan de hand daarvan wordt het aantal meereizende bussen bepaald. Het gaat om 1400 tickets voor de eerste ring (€39,-) en 600 kaarten op de tweede ring (€49,-). Dit systeem, met de vervoerskeuze ná aankoop van uw kaartje, is nog niet eerder gehanteerd.


Supporters die gebruik maken van de busreis van de Supportersvereniging PSV kunnen vanaf 18 februari zelf via www.psvuitwedstrijd.nl een losse busreis bijboeken. Let op, u moet dan al wel via Ticketbox zélf een toegangskaart hebben gekocht. Deze is niet automatisch inbegrepen zoals dat voorheen wel het geval was. Boeken in de supporterswinkel zelf is natuurlijk ook nog gewoon mogelijk.

Supporters die op basis van het verleden in aanmerking komen voor voorrang bij de verkoop van uitwedstrijden (deze groep is hierover aangeschreven voorafgaand aan de wedstrijd FC Twente-PSV van vorig seizoen) ontvangen begin volgende week een aparte brief waarmee ze zich kunnen verzekeren van een toegangsbewijs. Deze wordt u toegestuurd door de afdeling PSV Kaartverkoop.


De volledige verkoopinformatie is waarschijnlijk pas begin volgende week bekend

Laatst bijgewerkt : 10 feb 2006 - 16:58