Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Niet alle politieke partijen willen reageren op Open Brief
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Niet alle politieke partijen willen reageren op Open Brief

Groen Links reageert (nog) niet inhoudelijk op open brief

5 mrt 2006 - Door: DvG

Op 22 februari jongstleden zond de Supportersvereniging PSV een open brief naar de politieke partijen met het verzoek om PSV te ondersteunen met een gemeentegarantie.

Zoetjes aan sijpelden de reacties binnen, vandaag hebben wij een weinig zeggende reactie ontvangen van Groen Links. Zij wensen niet inhoudelijk te reageren voor de verkiezingen. Dit is natuurlijk hun eigen keuze, maar jammer is het wel.

Wat ook jammer is dat een aantal andere politieke partijen (nog) niet heeft gereageerd. Hieronder zitten ook een aantal van de grotere partijen, CDA én VVD (op de eigen website van de VVD staat wel iets over ondersteunig van PSV), die ook nog eens in de huidige coalitie van de gemeente zitten. Daarnaast reageerden ook het Ouderenappèl (nu al in de gemeenteraad) en de kandidaatpartijen Partij van de Toekomst (van PSV carnavalsprins Johan Vlemminx), Nieuw Rechts, Lijst Pim Fortuyn, De ChristenUnie en de Eindhovense Lijst Studenten in zijn geheel niet.

We kunnen u dus helaas geen volledig overzicht presenteren van het standpunt van de Eindhovense politiek. Maar dit zijn de reacties die we wel hebben ontvangen:Alle reacties, en een inventarisatie van standpunten over PSV van alle politieke partijen, kunt u ook nog terugvinden in de stemwijzer PSV.

Mochten wij nog reacties ontvangen over onze open brief van andere politieke partijen, dan zullen wij u uiteraard nog informeren.

Laatst bijgewerkt : 5 mrt 2006 - 22:48