Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Spandoekenactie: Guus Hiddink moet blijven!
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Spandoekenactie: Guus Hiddink moet blijven!

Eerste prijs reischeque van OAD Reizen van €250,-

15 mrt 2006 - Door: DvG
Guus Hiddink

In het vervolg op de zeer geslaagde bordjesactie bij de wedstrijd tussen PSV en Heerenveen op 4 maart 2006, waarin door de PSV fans duidelijk werd aangegeven dat Guus Hiddink moet blijven, organiseert de Supportersvereniging PSV in samenwerking met OAD Reizen een vervolgactie.

Wij roepen alle supporters op om op woensdag 22 maart aanstaande tijdens de wedstrijd om in de halve finale van de Gatorade Cup op een ludieke wijze kenbaar te maken dat wij vinden dat onze Guus ook echt moet blijven! Dit kan op alle mogelijke manieren, zoals met een spandoek, vlag of banner!

Bij deze wedstrijd zullen vertegenwoordigers van de Supportersvereniging PSV zoveel mogelijk foto’s maken van deze uitingen, waarna deze foto’s worden gepubliceerd op onze website. Een deskundige jury zal dan de prijswinnaars bekend maken voorafgaande aan de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen FC Groningen op 8 of 9 april aanstaande, op deze website en in het clubblad van de Supportersvereniging PSV.

Voor deze actie zijn een aantal prachtige prijzen beschikbaar gesteld. De eerste prijs, een reischeque ter waarde van €250,-, is beschikbaar gesteld door OAD Reizen. De tweede en de derde prijs, waardebonnen van €50,- en €25,-, zijn beschikbaar gesteld door de Supporterswinkel PSV.

Mocht je jouw “actie" overigens niet terugvinden in de foto’s welke gepubliceerd worden op onze website. Dan hebben wij jouw “actie" misschien gemist. Je kunt dan altijd een eigen foto inzenden (de wijze waarop wordt na 22 maart bekend gemaakt).

Lees ook: Guus blijf in Eindhoven!!!

Laatst bijgewerkt : 19 mrt 2006 - 14:22