Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Info: Ajax - PSV (Finale Gatorade Cup)

Info: Ajax - PSV (Finale Gatorade Cup)

5 apr 2006 - Door: MS

FINALE GATORADE CUP AJAX-PSV,

Op zondag 7 mei wordt in stadion de Kuip in Rotterdam de finale gespeeld om de Gatorade Cup tussen PSV en Ajax. PSV ontvangt /- 17.000 tribunekaarten voor hun supporters. PSV supporters kunnen gebruik maken van een autocombi of een buscombi om deze wedstrijd te bezoeken. Hieronder vindt u meer informatie over beide vervoersmogelijkheden. Voor beide verkopen geldt dat de verkoop start op zaterdag 8 april en uiterlijk eindigt op donderdag 4 mei.



AUTOCOMBI

Voor de autocombi zijn 1800 kaarten beschikbaar op de vakken X1 tot en met X4. De verkoop voor deze kaarten zal plaatsvinden via www.psvuitwedstrijd.nl. Voor deze kaarten is een uitkaart verplicht. De prijs voor de kaarten is € 19,00 per stuk. De omwisselbiljetten dienen op de wedstrijddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur te worden omgewisseld bij het Philips Stadion. Hier ontvangt u vervolgens een ander omwisselbiljet een routebeschrijving naar een gereserveerd parkeerterrein bij stadion de Kuip. Op dit parkeerterrein wordt de uitkaart gescand en ontvangt u vervolgens op vertoon van uw omwisselbiljet de toegangskaart voor het stadion. PSV is nog aan het bekijken of er alternatieve omwissellocaties mogelijk zijn. Hierover wachten we echter nog op berichten van de lokale autoriteiten. Zodra hierover meer informatie bekend is, zal dit worden gemeld op www.supver-psv.nl en www.psv.nl.


Let op: Het is alleen mogelijk om kaarten te kopen als u voor maandag 2 april uw PSV (Seizoen/Supporters) Club Card heeft laten registreren als Uitkaart. Het is dus inmiddels niet meer mogelijk om deze registratie alsnog te laten doen voor het bijwonen van deze wedstrijd.



BUSCOMBI

Voor de buscombi zijn de vakken Q t/m U en QQ t/m UU beschikbaar. Als eerste worden de vakken op de 1e ring gevuld. De verkoop van de buscombi zal plaatsvinden via de verkoopunten van Ticketbox. Hier kunt u per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card 3 kaarten kopen. De prijs van de buscombi is € 29,00 per stuk. Deze prijs is mede mogelijk gemaakt doordat de Supportersvereniging PSV alle PSV supporters voor slechts € 10,00 per persoon kan laten meereizen naar Rotterdam. De verkoopprijs van € 29,00 geldt zowel voor leden als ook voor niet-leden van de Supportersvereniging.



Bij deze wedstrijd zullen er ook een aantal bussen vertrekken vanuit de randstad (Woerden). Indien u gebruik wilt maken van de Randstadbus, dan dient u bij Ticketbox tribunecode 301 (= vak NS1) te selecteren. Indien u gebruik wilt maken van de bussen die vertrekken vanaf het Philips Stadion dan dient u bij Ticketbox tribunecode 200 (= vak BUS) te selecteren. Voor beide vakken geldt dat het rijnummer dat op de kaart wordt afgedrukt uw busnummer is.



Er is een beperkte mogelijkheid om gebruik te maken van een opstappunt in Gilze Rijen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, dan dient u na het kopen van uw kaart contact op te nemen met de PSV Supportersvereniging (040-2574782) om u hiervoor te registreren.



Op verzoek van de lokale autoriteiten dient er een registratie plaats te vinden van supporters die aankopen doen via de PSV (Seizoen/Supporters) Club Card van iemand anders. Dit dient plaats te vinden nadat u bij Ticketbox uw buscombikaarten heeft gekocht. Hiervoor kunt u via www.psv.nl de persoonsgegevens registreren van de andere personen waarvoor u kaarten koopt. Deze registratie dient te worden gedaan door de houder van de Club Card en moet uiterlijk plaatsvinden op donderdag 4 mei. Indien de andere personen niet zijn geregistreerd, dan kan hen bij het instappen de toegang tot de bussen worden geweigerd. Bij het instappen dient iedereen zich te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.



De bussen vertrekken vanaf het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion. De exacte vertrektijd is nog niet bekend. Deze is mede afhankelijk van het aantal bussen dat zal rijden en eventuele clusters die daarom moeten worden gevormd. De defnitieve vertrektijden worden /- 1 week voor de wedstrijd via www.supver-psv.nl of via www.psv.nl bekend gemaakt.

Laatst bijgewerkt : 5 apr 2006 - 16:36