Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Handtekeningenactie: Wat is de bedoeling!

Handtekeningenactie: Wat is de bedoeling!

Handtekening of sympathie!

20 mei 2006 - Door: DvG

Zoals reeds eerder aangekondigd start de Supportersvereniging PSV aanstaande maandag 22 mei met een handtekeningenactie gericht op de Eindhovense politiek. Met deze actie willen wij de gemeenteraad overtuigen een besluit te nemen waardoor de garantstelling door de gemeente voor PSV mogelijk wordt.

De actie betreft dus het overtuigen van de Eindhovense gemeenteraad en het college van Burgemeester en Wethouders. Wij roepen daarom alle inwoners van Eindhoven (met of zonder PSV hart) om PSV te ondersteunen en hun handtekening te zetten op de daarvoor bestemde lijsten. Dit kan op vele manieren:


  • Vanaf 22 mei kan men zijn of haar handtekening zetten op de verschillende inzamelpunten, dit zijn de Supporterswinkel PSV (ingang 10 stadion aan de Frederiklaan), de receptie van het Philips Stadion (ingang 8) en de PSV fanshop aan de Mathildelaan;
  • Door het downloaden van een handtekenlijst van deze site en een eigen inzamelactie onder de bewoners van Eindhoven te beginnen. Zorg er dan wel voor dat de ingevulde lijsten uiterlijk 10 juni aanstaande retour zijn bij de Supportersvereniging PSV.
  • Uiteraard kun je ook een e-mail sturen met je adresgegevens naar iksteunpsv@supver-psv.nl


Uiteraard begrijpen wij dat er ook veel PSV fans buiten Eindhoven wonen. Ook zij kunnen hun sympathie betuigen! Dit kan op de volgende manieren:

  • Kom je handtekening zetten op één van bovengenoemde inzamelpunten op de lijsten van sympathiebetuigingen;
  • Stuur een e-mail aan iksteunpsv@supver-psv.nl. Vermeld in deze mail in ieder geval je adresgegevens en de reden waarom jij PSV wilt steunen;
  • Door het downloaden van een lijst voor sympathiebetuigingen en je eigen actie te beginnen! Zorg er dan wel voor dat deze lijsten uiterlijk 10 juni retour zijn bij de Supportersvereniging PSV.


Mocht je zelf een actie met de formulieren willen starten? Breng ons dan op de hoogte! Wij zullen er dan aandacht aan besteden op onze website.

Wij willen nu al iedereen van harte danken voor de steun die zij nu al uitspreken voor ons PSV!

Lees alles over de actie...

Laatst bijgewerkt : 5 jun 2006 - 9:30