Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Ook uw handtekening is hard nodig!

Ook uw handtekening is hard nodig!

Nog geen handtekening gezet? Lees morgen Groot Eindhoven!

30 mei 2006

Ook uw handtekening is nog steeds hard nodig voor de handtekeningenactie van de Supportersvereniging PSV! Met deze actie probeert de Supportersvereniging PSV met ondersteuning van PSV de Gemeente Eindhoven te overtuigen een gemeentegarantie te verlenen aan PSV.

U kunt uw handtekening plaatsen op lijsten die op diverse plaatsen in het Philips Stadion beschikbaar zijn (De Supporterswinkel ingang 11, de receptie ingang 8, de kaartverkoop ingang 27 en bij de PSV Fanshop aan de Mathildelaan). Ook kunt u zelf handtekeningenlijsten downloaden vanaf de website van de Supportersvereniging PSV.

Bovendien kunt u ook via e-mail de actie ondersteunen! Steun dan een e-mail met in ieder geval uw adresgegevens naar iksteunpsv@supver-psv.nl.

Daarnaast zal er in het huis aan huisblad Groot Eindhoven morgen (31 mei 2006) aandacht worden besteed aan de handtekeningenactie, bij dit artikel zal ook een antwoordcoupon staan. Ook deze antwoordcoupon kunt u insturen om zo uw steun voor PSV kenbaar te maken, een postzegel is dan niet eens nodig!

De Supportersvereniging PSV en PSV hopen nog steeds op massale steun van niet alleen alle PSV fans (wereldwijd) maar ook van de Eindhovense bevolking!

Laatst bijgewerkt : 30 mei 2006 - 22:36